Kampanjen i Titanfall 2 blir inte ett nytt Call of Duty

Kampanjen i Titanfall 2 blir inte ett nytt Call of Duty

titanfall2boxartUnder E3 avslöjades att Titanfall 2 kommer innehålla en enspelarkampanj. Det här kom som en besvikelse för vissa, då originalspelet var helt och hållet online och istället bakade in en berättelse i multiplayerupplevelsen.

Många av oss har också tröttnat på Call of Duty-seriens likartade kampanjer (Titanfall-studion Respawn består av mycket gammalt Infinity Ward-folk), men i en intervju med IGN kommer designern Mackey McCandish med lugnande besked, och berättar att Respawn ser det här som en chans att sprida sina vingar, och skapa något de inte gjort tidigare.

– Vi har alla influerats av klassiker som Half-Life och Bioshock, men vi hade aldrig möjligheten att införa den typen av tempo och spelarbaserade konflikter i Call of Duty, som ju handlar om grupper av soldater.

Han säger också att spel som Doom och Wolfenstein: The New Order har bevisat att spelare inte nödvändigtvis vill att alla actionspel ska innehålla loot- och mmo-element, så Titanfall 2 kommer prioritera historieberättande framom grinding.

Vi har också fått ett nytt halvminutlångt klipp från enspelarkampanjen i Titanfall 2 som ni kan kolla in nedan. Titanfall 2 släpps den 28 oktober.

Titanfall 2 Single Player Gameplay Quick Look

More Titanfall 2 Single Player Gameplay moments from the upcoming game from Respawn Entertainment. With a new single player campaign that explores the unique bond between man and machine, and backed by a deeper multiplayer experience fans have been asking for, Titanfall 2 delivers fast-paced action brimming with inventive twists.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts