I afton livestream från Fallout 4:s Nuka-World

I afton livestream från Fallout 4:s Nuka-World

Tiden går fort när man har roligt, och trots ett par snedsteg har vi haft väldigt roligt med Fallout 4 och alla dess dlc-tillskott. Som vi tidigare har nämnt blir dock Nuka-World den stora finalen. (Men jag är inte redo!)

Klockan 20:00 ikväll kommer Bethesda hålla i en livestream på Twitch där vi får se mycket från Nuka-World. Om än långt ifrån allt. Dlc:t sägs ju kunna konkurrera med väldiga (och väldigt kvalitativa) Far Harbor sett till yta. Förhoppningsvis blir det flera resor bättre än den stackars bastarden Vault-Tec Workshop

Nuka-World släpps lös den 30 augusti och vi håller tummarna för en värdig avskedsföreställning.

Fallout 4: Nuka-World Official Trailer (PEGI)

Hop on the Nuka-Express for a trip to Nuka-World… America’s Favorite Vacation Destination! The fun starts on Xbox One, PlayStation 4, and PC on Tuesday, August 30th. Nuka-World is a vast amusement park featuring Raider gangs and unique park zones like Safari Adventure, the World of Refreshment, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom, Galactic Zone, and Nuka-Town, USA.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts