Hoppet lever för NHL till pc

Hoppet lever för NHL till pc

2008 släpptes NHL 09 till pc. Sedan har denna titel följts av NHL 101112, 13, 141516 och alldeles strax NHL 17 – utan något pc-släpp. Vi snackar alltså om åtta långa års torka. Samtidigt har vi matats med FIFA-titlar. Vafalls? Kanske kan den ledsamma trenden brytas i framtiden. Producenten av NHL 17, Sean Ramjagsingh, berättar för Gamespot att de varje år utvärderar beslutet.

– Om vi skulle göra en pc-version, hur många skulle spela det på pc? Hur mycket skulle det kosta att göra en pc-version? Det är något vi kollar på varenda år.

Han tillägger att teamets mål är att nå så många hockeyfans som möjligt, vilket gör pc-plattformen till ett rimligt mål. Vi, å andra sidan, tycker det är ett puckat beslut att EA alltjämt struntar i den stora pc-publiken. Snart dags för bättring och bot. Det är inte en dag för tidigt – men samtidigt åtta år försent.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts