Holy patch Batman! Telltale släpper uppdatering

Holy patch Batman! Telltale släpper uppdatering

Känslan av déjà vu var omedelbar. När Telltales Batman släpptes i tisdagskväll dröjde det inte länge förrän rapporter om prestandaproblem svämmade över bland Steamrecensionerna. Ser vi början på en ny #Batmangate? Såren efter Arkham Knight har ju inte ens hunnit läka.

Icke, åtminstone om vi ska tro Telltale. De har redan släppt första patchen och Steamrecensionerna har mycket riktigt svängt uppåt. Nu är 72 procent positiva. I patchnoteringarna säger studion att många av problemen beror på att spelare försöker köra spelet via ett integrerat grafikkort snarare än en dedikerad GPU. Det, eller att drivrarna inte är uppdaterade. Patchen gör två saker: Batman drivs per default av en dedikerad GPU och en ny grafikinställning låter oss välja antingen bättre prestanda eller högre kvalitet på texturerna.

Jag spelade igenom hela avsnittet under gårdagen och drog uppenbarligen en vinstlott: Jag hade få problem. Det hackade till ibland, men snarare mindre än vad det brukar göra i Telltaletitlar. Erik Bergérus recension av Telltales Batmantolkning läser du inom kort. Det återstår att se hur hans dom lyder.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts