Hitman möter Hotline Miami?

Hitman möter Hotline Miami?

Brittiska studion Square Mountain har avslöjat deras debutspel. No Trace är ett top-down-stealthspel där spelaren gömmer kroppar i containrar likt en skallig agent 47, och kallt och beräknande precisionsskjuter fiender i huvudet likt en snedtrippande massmördare från Florida. Hitman och Hotline Miami är med andra ord två uppenbara inspirationskällor, och utvecklarna nämner även Syndicate och Volume.

Spelet utlovar slumpgenererade npc:er med slumpmässiga karaktärsdrag, ett utbud av “hi-tech gadgets” och dödliga såväl som ickedödliga tekniker. Man kan pausa spelet med hjälp av “Inspection mode” och utforska miljöerna för att planera det perfekta mordet. Square Mountain började utveckla No Trace i september i fjol och siktar på lansering någon gång i höst.

Här är premiärtrailern.

NO TRACE – Dare to be Digital 2016 Trailer

Here’s our first trailer for No Trace. No Trace is a top down stealth action shooter being developed in Unity 5 and will be releasing on PC. No Trace is a modern, indie take on the classic hardcore stealth genre, focusing on assassination, infiltration and espionage style gameplay.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts