Hitman kan få två säsonger till

Hitman kan få två säsonger till

hitman (3)Igår rapporterade vi att den gode 47:an setts borda ett charterflyg på väg till Bangkok och beräknas anlända den 16 augusti. Det är ett väldigt långsamt flyg.

Tidigare i år har han besökt Paris, Marrakesh och Sapienza, och efter Thailandsbesöketet väntar både USA och Japan innan herr 47 äntligen får ta paus från allt mördande. Men han kommer att återvända, i alla fall om hans föräldrar hos Io Interactive får bestämma, via Twitter har det officiella Hitman-kontot berättat att “vår plan är tre säsonger, även om säsong två inte blivit bekräftad ännu”.

Steam kostar den första episoden 13 euro, och om man betalar 50 euro får man alla sju delar som den första säsongen kommer bestå av (ett av avsnitten består av återbesök till två tidigare lokaler). Jag blir mer och mer sugen på att prova Hitman varenda dag, men snål som jag är kommer jag nog invänta en Steam-rea. Vågar man gissa på en rejäl prissänkning när säsong två inleds någon gång i framtiden? Det vågar man nog.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts