Hello Games släpper experimentell patch

Hello Games släpper experimentell patch

PCG290.feat_nomans.bg_4 b153025f97744f269c33571b6c154cbcNo Man’s Sky hade ingen vidare smidig lansering i fredags.

Trots att pc-versionen av Hello Games oändliga sci-fi-saga hade försenats med några dagar hade spelare ändå massivs med mer eller mindre spektakulära problem. Om du drabbats extra hårt finns nu möjlig hjälp att få.

Hello Games har släppt en “experimentell” patch till spelets Steam-version och den bör endast installeras i nödfall.

De listade förbättringarna inkluderar fungerande alt-tab-stöd, förbättrat stöd för AMD Phenom, shader caching, justerbart “mouse smoothing”, fixat bildhastighetslås och förbättrad prestanda på processorer med fyra trådar eller färre och avstängt gsync som standard.

För att få tillgång till patchen måste man högerklicka på spelet i Steam-biblioteket, välja “egenskaper”, gå till “betaversioner” och skriva in koden “3xperimental”. Återigen, det här är en experimentell patch, installera den endast om du känner dig drabbad av ovannämnda problem (eller av något annat som gör spelet ospelbart). Hello Games har också postat en lista över problem som man temporärt kan fixa på egen hand.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts