HD-remake av Starcraft på gång?

HD-remake av Starcraft på gång?

Det ryktas på stan att en hd-remake av Starcraft är i pipelinen. Det ryktas även hästar, men det är en annan historia (det råkar faktiskt finnas en framgångsrik kapplöpningshäst som heter Starcraft, bara så att du vet).

Nyheten publicerades i koreanska iNews24 och en översättning undertecknad Kotaku skvallrar om att Blizzard snart ska visa upp sin gamla vapenbärare i upphottad nytappning.

Ryktet stammar från “flertalet källor med inblick i Blizzards interna planering” vilket tekniskt sett förstås kan innebära lite vad som helst när det gäller rykten. Enligt dessa “säkra” källor ska spelet bjuda på spelupplägg identiskt med det nu 18 år gamla Starcraft. Ett avslöjande och mer detaljer kan komma under BlizzCon i november, men skulle inte heller vara helt malplacerade under nästa månads Starcraft 2 World Championship Series Curcuit Event.

Detaljerna är få, men ryktet kan komma att stämma då Blizzard sent förra året sökte en software engineer med syfte att arbeta med deras “klassiska spel”. Företaget lämnar inga kommentarer i dagsläget.

About The Author

Lagom melankolisk pojkman som gillar sobert berättande och gamla saker.

Related posts