Här är zombieläget i nya Call of Duty

Här är zombieläget i nya Call of Duty

infinitewarfareboxTidigare i år presenterades Call of Duty: Infinite Warfare. Den första trailern av spelet blev den mest ogillade speltrailern någonsin på Youtube, medan konkurrenten Battlefield 1 fick den rakt motsatta behandlingen. Activision har försökt skaka av sig det hela med deviset “all publicitet är bra publicitet” och fortsatt som vanligt.

Call of Duty: Infinte Warfare är sci-fi utan utomjordingar, och handlar om människans interna stridigheter i rymden. En remaster av Call of Duty: Modern Warfare kommer också släppas i år, men bara för de som köper den dyrare specialutgåvan av Call of Duty: Infinite Warfare. Vi har tidigare sett 14 minuter från kampanjens första uppdrag och en mellansekvens.

Nu har turen kommit fram till det traditionsenliga zombieläget som denna gång kallas Zombies in Spaceland och utspelas på ett nöjesfält med neondränkt 80-talstema, inklusive en dansande dj porträtterad av David Hasselhoff. Spelarna bjuds in till nöjesfältet av Paul Reubens (Pee-Wee’s Big Adventure, Gotham) som lockar med roller i en ny skräckfilm.

Spelarkaraktärerna bygger alla på stereotyper från genren, och röstskådespelas av Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers in Goldmember), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) och Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer).

Här är den första trailern från Zombies in Spaceland. Multiplayerdelen av Call of Duty: Infinite Warfare kommer avslöjas i september.

Call of Duty: Infinite Warfare – Zombies in Spaceland Reveal Trailer | PS4

https://www.playstation.com/en-us/games/call-of-duty-infinite-warfare-ps4/ Prepare for the roller coaster thrill-ride of your life through the gnarly amusement park of Zombies in Spaceland. Play as one of four classic 1980s archetypes in a radical, action-packed journey through an all-new ’80s setting with a most excellent soundtrack from the era. Think you can survive the night?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts