Här är Titan i Lawbreakers

Här är Titan i Lawbreakers

Cliff Bleszinski – eller Cliffy B som han kallas i folkmun – slog igenom i mediavärlden som frontfiguren för Gears of War. Dessförinnan hade dock Cliffy jobbat med Epics arenashooter Unreal Tournament. Nu återvänder han till rötterna tillsammans med sin nya studio Boss Key Productions. Lawbreakers är en klassbaserad onlineshooter där fysikens lagar satts ur spel och spelarna glider runt i luften på sant low-gravity-på-Morpheus-manér. Två lag möter varandra – Law och Breakers – och gör upp på futuristiska arenor med mycket vertikalitet.

Vi har tidigare fått en titt på klassen Enforcer och nu är det dags för Titan. Klassen representeras av Bomchelle i Law och Cronos i Breakers. Titanen lämpar sig väl för de som saknar den gamla klassens onlineshooters lite extra mycket, då karaktären är utrustad med en raketkastare som man kan använda för att boosta sina hopp. I Lawbreakers kan man skjuta bakom ryggen utan att vända sig om, och i titanernas fall innebär det att man kan rakethoppa utan att ta blicken från det tilltänkta målet. Om du vill prova Lawbreakers på egen hand är det bara att registrera dig för alphan och hoppas på det bästa.

Lawbreakers släpps någon gång under sommaren. Här berättar utvecklarna om Titan.

LawBreakers | Titan: Boss Key Tips

Our devs Boss Key talk about why they love playing the Titan and share some great tips on how to maneuver and support your team. You should play the Titan if you want lots of kills and defending the objectives. Sign up for Alpha NOW to crush your enemies with the Titan for our next test!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts