Här är tio minuter från Steep

Här är tio minuter från Steep

På E3 överraskade Ubisoft den samlade presskåren och tittare via internet med en trailer av vintriga extremsportspelet Steep. De flesta antog nog att det skulle dröja ett tag innan vi skulle få veta mer, så vi blev överraskade igen under Gamescom när det avslöjades att Steep släpps redan i år, den 2 december.

Nu har gänget hos Playstation Access fått tag på spelet, och ni kan se ett tio minuter långt gameplay-klipp nedan. Man får åka snowboard, slalom och glidflyga från ett urval av branta bergstoppar. Vi får också lite god gammal ragdollhumor när de stackars människorna slår ihjäl sig mot vassa klippor och tumlar runt i den gnistrande vita pudersnön. Man kan också spela Steep i förstaperson om man vill, men det verkar vara en rätt dålig idé (men jag utgår ifrån att det kommer ett VR-läge förr eller senare).

Steep PS4 Gameplay – Everything You Need To Know

Rob and Nath check out Steep on PS4, a stunt-filled extreme sports title featuring snowboarding, skiing and wing-suits! Let us know what you think in the comments! PlayStation Access brings you PS4, PS3 and PSVita news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts