Här är Monster Boy and the Cursed Kingdom

Här är Monster Boy and the Cursed Kingdom

monsterboymanDet råder ingen brist på gamla japanska legender som försöker återskapa sina gamla glansdagar med nya retrodoftande spel. Koji Igarashi håller på med Bloodstained, Yu Suzuki utvecklar Shenmue 3 och Keiji Inafune släppte alldeles nyligen sitt Mega Man-doftande Mighty No. 9 (eller kanske man borde använda “luktande” i det här specifika fallet).

En annan legend är Ryuichi Nishizawa (till höger), skaparen av plattformsrollspelet Wonder Boy in Monster World, och nu är han tillbaka med ett helt nytt spel med den hemtama titeln Monster Boy and the Cursed Kingdom. Precis som i Nishizawas tidigare spel rör det sig om ett plattformsrollspel, och huvudrollen Monster Boy kan förvandla sig till fem andra karaktärer. Alla får sina sekunder i rampljuset i Gamescom-trailern nedan, tillsammans med ett fartfyllt Sega-muntert soundtrack.

Monster Boy and the Cursed Kingdom släpps till Steam i januari.

Monster Boy – Gamescom 2016 Trailer: The Power of Six!

Combine the power of 6 different characters to lift the curse of Monster World kingdom! Monster Boy will be playable on the Xbox booth at gamescom this year. Come and see us in Hall 8! #XboxGC In this new trailer we show lots of Action going on while making use of the various abilities of each transformation.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts