Här är lanseringstrailern för Deus Ex

Här är lanseringstrailern för Deus Ex

Vi vet redan en hel del om Deus Ex: Mankind Divided. Kanske rentav för mycket.

Vi har sett gott om gameplay, skrivit en rejäl förhandstitt,  bekantat oss med spelläget Breach och fått reda på hur man egentligen uttalar titeln (som om det var så himla svårt till att börja med). Nu befinner vi oss vid vägs ände, Deus Ex: Mankind Divided släpps nästa tisdag, och pr-karusellen avslutar sitt sista gnisslande varv med en rykande färsk lanseringstrailer.

Deus Ex: Mankind Divided utspelas två år efter det förra spelet Deus Ex: Human Revolution från 2011. Föregångaren fick mycket kritik för dess bosstrider, så utvecklarna har fokuserat mycket på att alla spelstilar ska belönas i uppföljaren – därför får man poäng för det mesta man tar sig för, oavsett om man smyger sig förbi fienderna, hackar datorer eller mejar ner allt och alla.

Alla byggstenar finns på plats för att göra Mankind Divided det bästa spelet i serien hittills. På tisdag får vi reda på om det lyckas.

[NA] Deus Ex: Mankind Divided – Launch Trailer

We were all created equal… But in 2029, after the Aug incident which caused the death of millions, mankind stands divided. The oppression of the mechanically augmented has created a climate of fear and resentment, resulting in an escalation of crime and acts of terror.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts