Här är lanseringstrailern för Attack on Titan

Här är lanseringstrailern för Attack on Titan

attackontitanartHar du hört talas om Attack on Titan? Animeserien alltså. Sedan 2013 har den agerat inkörsport nummer ett för unga aspirerande animefans, och det är inte svårt att förstå varför. Konceptet griper tag direkt – mänsklighetens sista stad är belägrad av mystiska jättar som måste besegras – och det är något fruktansvärt coolt över bildspråket och de ofta makalösa actionsekvenserna. Tyvärr dras serien ner av en del korkad dialog och ett ofta sövande tempo, men den är klart sevärd ändå.

Om knappt en vecka släpps ett spel baserat på animeserien (som i sin tur är baserad på Hajime Isayamas manga) och om lanseringstrailern nedan är något att gå efter kan det bli ett av de mest lyckade animespelen hittills. Spelets officiella titel lyder A.O.T: Wings of Freedom (förmodligen på grund av licenstrassel) och utvecklas av Omega Force, som har Dynasty Warriors och det kommande Berserk-spelet på sitt cv.

A.O.T: Wings of Freedom släpps på Steam den 26 augusti.

A.O.T. WINGS OF FREEDOM – LAUNCH TRAILER

“Like” us on Facebook: http://facebook.com/koeigames Follow us on Twitter: http://twitter.com/koeitecmoeurope Coming to PS4, Xbox One (also Steam, PS3, PS Vita digitally) on August 26, 2016 across Europe. ‘A.O.T. Wings of Freedom’ closely follows the riveting story line of Attack on Titan’s first season and focuses on the exploits of various key characters, putting the player in a position to relive the anime’s most shocking, courageous, and exhilarating moments.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts