Här är Gamescom-trailern för Yooka-Laylee

Här är Gamescom-trailern för Yooka-Laylee

yookalayleeposeJag gillar plattformsspel i 3d. Jag anser att Rayman 2: The Great Escape är ett av tidernas stora mästerverk och det där Super Mario 64 är rätt okej det också. Det fanns en tid när plattformsspelen hade AAA-utvecklarnas fulla uppmärksamhet, men numera känns det som att det enbart är Nintendo som släpper någorlunda påkostade spel i genren.

Yooka-Laylee har dock bevisat att vissa av oss fortfarande vill spela den här typen av spel. Över två miljoner insamlade Kickstarter-pund talar sitt tydliga språk, och spelet ser bättre och bättre ut varje gång det visas upp. Utvecklarna Playtonic Games består av gamla Rare-veteraner (Banjo-Kazooie) så det känns som att Yooka och Laylee befinner sig i väldigt trygga händer.

Nyligen försenades spelet till första kvartalet nästa år, men vi är fortfarande löjligt uppspelta över den nya Gamescom-trailern. Mysduon hoppar över hustak, rullar runt som en boll, förvandlas till en plogmaskin(?) och fjärtar bubblor för att kunna andas under vatten. Vi ser sannerligen fram emot det färdiga spelet.

Yooka-Laylee Gamescom 2016 Trailer

It’s Gamescom 2016 time! To celebrate Yooka & Laylee are showing off new moves, locations, transformations and much much more in their newest trailer. Team17, founded in 1990, are a fully independent Video Game Developer and Games Label, responsible for the Worms™ series, Beyond Eyes, Sheltered and many more.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts