Här är en trailer från Bioshock-remastern

Här är en trailer från Bioshock-remastern

Tidigare i sommar avslöjade 2K Games den kommande remastrade Bioshock-samlingen. Bioshock: The Collection släpps i Europa den 16 september, och innehåller remastrade versioner av Bioshock, Bioshock 2 och Bioshock Infinite. Blind Squirrel Games är ansvariga för det tekniska arbetet och samlingen inkluderar allt singleplayer-dlc. Innehållsförteckningen ser ut så här.

Bioshock

  • Director’s Commentary: Imagining Bioshock, en videoserie med Ken Levine
  • Museum of Orphaned Concepts
  • Challenge Rooms

Bioshock 2 (innehåller inte multiplayer)

  • Minerva’s Den
  • Protector Trials

Bioshock Infinite

  • Clash in the Clouds
  • Burial at Sea: episod 1 och 2
  • Columbia’s Finest

Bioshock Infinite på pc kommer inte få någon uppgradering (pc-versionen anses redan hålla tillräckligt hög teknisk kvalitet) men de nya versionerna av Bioshock och Bioshock 2 kommer vara gratis för alla som redan äger originalspelen.

Nu har vi fått en trailer av den remastrade versionen av originalspelet, rimligtvis den del som har allra mest att vinna på en nyutgåva. Men det ser inte så himla annorlunda ut? Vad tycker ni? Sant, den här samlingen riktar sig främst till konsolspelare (och jämfört med Playstation 3- och Xbox 360-versionerna är den säkert en rejäl uppgradering) men för oss pc-spelare känns det hela inte särskilt upphetsande ärligt talat.

Men ändå, om man missat något av spelen (eller de hyllade dlc-paketen) är det här paketet förmodligen prisvärt. Bioshock är ganska bra.

BioShock: Revisit Rapture

There’s always a lighthouse. Here’s a sneak peek at the remastered version of BioShock. Relive the depths of Rapture and sail through Columbia in BioShock: The Collection! Remastered for current-gen, this edition includes all three #BioShock games, complete with all single-player DLC and a never-before-seen video series with commentary from Ken Levine.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts