Här är en ny trailer från Mafia III

Här är en ny trailer från Mafia III

mafia3boxartMafia III utspelas i den fiktiva amerikanska staden New Bordeux under sent 60-tal, och den föräldralöse huvudrollen Lincoln Clay är av blandad etnicitet.

Efter att den svarta maffian blivit utplånad av den italienska börjar Lincoln smida planer att hämnas, och till sin hjälp har han Mafia II-kändisen Vito Scaletta och irländaren Thomas Burke samt haitiska Cassandra. Lincoln Clay tar över stadsdel efter stadsdel och måste bestämma sig för vem av hans allierade som får kontrollera vad och samtidigt försöka bibehålla harmonin i gruppen.

Gamescom har precis öppnat portarna i Köln, och världens största spelmässa till ära har Hangar 13 och 2K Games delat med sig av en ny imponerande trailer. Lincoln Clay och den nya bekantskapen George rånar en bank mitt under en pågående Mardi gras-doftande gatuparad, och det hela utmynnar i både bil- och båtjakter till tonerna av ett träffsäkert soundtrack.

Om man väljer att förhandsbeställa spelet får man tillgång till det exklusiva materialet kallat Family Kick-Back. Det består av tre bilar – Lassiter Leopard, Smith Moray MX100 och Berkley Stallion – och hagelbössan Gator, krypskyttegeväret Camo och kulsprutepistolen Trench 1938.

Mafia III släpps den 7 oktober. Här är den nya trailern.

Mafia III | Official Gamescom 2016 Trailer | The Heist [EN]

The Mafia took so much from so many in its rise to power in New Bordeaux. When Lincoln Clay came back from Vietnam, his family was all he had. One night would change it all.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts