Här är dina hantlangare i Mafia III

Här är dina hantlangare i Mafia III

Mafia III utspelas i den fiktiva amerikanska staden New Bordeux under sent 60-tal, och den föräldralöse huvudrollen Lincoln Clay är av blandad etnicitet. Efter att den svarta maffian blivit utplånad av den italienska börjar Lincoln smida planer att hämnas, och till sin hjälp har han Mafia II-kändisen Vito Scaletta och de nya bekantskaperna Thomas Burke och Cassandra.

Thomas Burke är ledaren för det irländska brottssyndikatet, och  beskrivs som en anarkist utan rädsla. Av tidigare spelsekvenser att döma är han dessutom den mest känslosamma och impulsiva av Lincolns rådgivare. Cassandra har rötterna i Haiti och kallas “Voodoo-drottningen”. Hon är förmodligen den mest framträdande kvinnan i Mafia III.

Det här är inte första gången vi skrivit nyheter om Mafia III. Tidigare har vi tagit en titt på spelets verksamheter, och fått reda på vad man kan förvänta sig om man väljer att förhandsbeställa spelet. Mafia III utvecklas av den nya studion Hangar 13 (som till viss del består av personal från seriens tidigare föräldrar 2K Czech) och för några veckor sedan fick vi en live-action-trailer inspirerad av spelet.

Mafia III släpps den 7 oktober. Här är Burkes och Cassandras presentationsvideor.

Thomas Burke – The Anarchist [OFLC]

A lifetime of drinking, gambling and running rackets in “Bourbon City” has taken its toll on the man and the Irish mob he runs. Then the Italian Mafia muscled into his territory. But how long can a man be pushed before he starts pushing back?

Cassandra – The Voodoo Queen [OFLC]

A first-hand witness to the mob’s ruthless trafficking rackets, she’s vowed to take them down no matter the cost. She’s as ruthless as she is mysterious. God help anyone that gets in her way. Mafia III – It’s 1968 and the rules have changed.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts