Här är det nya spelet av Sleeping Dogs-utvecklarna

Här är det nya spelet av Sleeping Dogs-utvecklarna

Sleeping Dogs var uppskattat när det begav sig 2012. Spelet utspelade sig i Hong Kong och fullkomligt vältrade sig i sandlådekaos och väldigt fysiska slagsmål. Därför känns inte utannonseringen av Smash and Grab överraskande alls, United Front Games rör sig i hemtama territorier när färgstarka karaktärer spöar skiten ur varandra och slår ett urbant landskap i spillror.

Det som är nytt och intressant med Smash and Grab är att det rör sig om ett onlinespel, två ligistgäng möts i 15 minuter långa matcher som vinns av det lag som först samlat ihop byte till ett värde av 50 000 dollar. Varje gäng består av fem karaktärer – tre soldater, en löjtnant och en ledare – och de har alla olika egenskaper och unika attacker.

Smash and Grab har en produktsida på Steam och kommer lanseras som early access i september. Här är teasertrailern och ett gäng bilder.

Smash + Grab | Teaser Trailer

Get ready for Smash + Grab, an underground competition where gangs of the future battle it out for loot, power, and infamy inside a corporate urban dystopia. Choose from a growing selection of faction themed characters to assemble your own crew.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts