Här är den nya Battleborn-hjälten

Här är den nya Battleborn-hjälten

Innan releasen var den förmodade duellen mellan Battleborn och Overwatch väldigt omtalad. Trots att spelen egentligen inte delar genre (Battleborn är ett moba, Overwatch en hjälteskjutare) trampade de två spelen konstant varandra på tårna med deras karismatiska hjältar och färggranna estetik. Blizzard hjälpte rivaliteten på traven genom att sjösätta den öppna Overwatch-betan samma dag som Battleborn lanserades.

En tid senare är historien en helt annan. Overwatch hade över 10 miljoner spelare mindre än en månad efter lanseringen, medan under  300 000 exemplar av Battleborn sålts på Steam hittills. I Evolves kölvatten har det redan börjat diskuteras om inte Battleborn borde gå free to play också, men tills vidare håller 2K Games och Gearbox god min och utökar sitt spel med en ny spelbar hjälte.

Om du äger den digitala specialutgåvan eller betalar för ett säsongskort finns den rosa och militärklädda fågeln Ernest redan tillgänglig, men för resten av spelarna gör han slagfältsdebut på torsdag. I trailern nedan får vi en titt på Ernests vapen och färdigheter. Är han något för dig, kanske? (Om du spelar Battleborn, vilket du förmodligen inte gör, men ändå!).

Battleborn: Ernest Skills Overview

Honor. Duty. Explosions! Ernest is prepared for just about any threat – and this is in no small part thanks to his grenade launcher. The various explosive ordinance rounds help Ernest lean on the offensive or provide a mean line of defense for his team.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts