Här är Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Här är Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Tidigare idag skrev vi om den nya Dark Souls III-expansionen Ashes of Ariandel, och nu har vi fått en officiell bekräftelse i form av en skållande het trailer och och lika skållheta skärmdumpar. Eller ja, het och het, Ashes of Ariandel utspelas i ett vindpinat namnlöst vinterlandskap men ni förstår vad jag menar.

Ashes of Ariandel är den första av två planerade expansioner och kommer “fylla i” moderspelets övergripande berättelse med ny lore. Expansionen kommer innehålla helt nya miljöer, nya fiender, nya vapen, nya armor sets, magi för spelarna att experimentera med och helt nya features för spelets tävlingsinriktade multiplayerläge.

Ashes of Ariandel släpps på Steam den 25 oktober och kommer kosta 15 euro. Säsongskortet kostar 25 euro och inkluderar båda expansionerna. Den andra expansionen kommer släppas någon gång i början av nästa år.

Dark Souls III – PC/PS4/X1 – Ashes of Ariandel (DLC #1 announcement) (English Trailer)

Dark Souls III first expansion, Ashes of Ariandel, will be out on October 25th and will feature a brand new region to explore, new boss to rage about, new armor, weapons and magic to help you try to survive and new multiplayer features.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts