Hackbonanza i 20 färska minuter från Watch Dogs 2

Hackbonanza i 20 färska minuter från Watch Dogs 2

När inget nytt Assassin’s Creed väntar i höst behöver Ubisoft en annan kanon som räddar julhandeln.

Enter Watch Dogs 2.

I den här, enligt Ubisoft, första reella demonstrationen av San Franciscos fria och öppna värld får vi följa Marcus Holloway när han besöker kända landmärken som Coit Tower och Fisherman’s Warf. Vi guidas av animation director Colin Graham som ger oss exempel på tvåans förbättrade hacking, körmekaniker, drönare, anpassningsmöjligheter och öppenvärld-förströelser.

De tjugo minuterna ger också smakprov på en rad multiplayermöjligheter. Orkar du inte vänta till den 15 november? Kan du inte få nog av Watch Dogs 2? Vårt arkiv är fyllt med info och filmer som stillar hungern. Personligen är jag lagom taggad. Med originalet i färskt minne finns en del tveksamheter. Å andra sidan tycks tvåan ta sig själv på mindre blodigt allvar. Det är en bra början.

Watch Dogs 2 Gameplay Walkthrough: Open World Free-Roam with Multiplayer – GamesCom 2016 [US]

Watch the first-ever open world, free-roam gameplay walkthrough for Watch Dogs 2. In this new demonstration, a small slice of the expansive San Francisco Bay Area is explored, as Marcus wanders through such world-famous landmarks as Coit Tower and Fisherman’s Wharf.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts