Gwent-betan försenas

Gwent-betan försenas

PCG290.feat_gwent.cards_b12Vem älskar inte gwent? Jag älskar gwent. Fjolårets mest givande minispel förgyllde den magnifika upplevelsen som var The Witcher 3: Wild Hunt, och fortsätter ge guldkant till våra liv i den nya expansionen Blood and Wine. Men om du klarat Blood and Wine, om du anser dig vara klar med The Witcher 3 men forfarande saknar gwent, har vi fantastiska nyheter – CD Projekt Red håller på att utveckla ett fristående spel kort och gott kallat Gwent, och det är snart färdigt, även om det förmodligen kommer dröja lite längre än vi först trodde.

Den stängda betan skulle ursprungligen dra igång i september, men har nu skjutits upp till den 25 oktober. CD Projekt Red har berättat att de vet att de bara har en chans att göra ett gott första intryck, och därför har de valt att skjuta upp den stängda betan, för att försäkra sig om att den verkligen är redo för allmänheten när den drar igång. Man kan fortfarande anmäla sig dock, allt du behöver göra är att knappa in din e-post på Gwents hemsida och hoppas på det bästa.

Om du vill läsa mer om gwent under tiden rekommenderar vi vår fantastiska artikel om fenomenet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts