GTA 5 Redux försenas

GTA 5 Redux försenas

Tidigare i sommar skrev vi några muntra rader om den galet ambitiösa Grand Theft Auto 5-modden GTA 5 Redux och rapporterade att den skulle släppas den 26 augusti (i övermorgon, med andra ord). Tyvärr har projektet stött på patrull i form av hackers, och måste nu skjutas upp.

– Förra veckan blev mitt hemnätverk och dator hackade, men allting har säkrats även om viss data förlorades i processen, skrev Josh Romito på moddens hemsida. Det här kommer inte förhindra releasen av projektet på något sätt, det medför bara en liten försening. Jag har ett flertal externa backuper, och det som förlorades kommer vara tillbaka på nolltid. Jag uppskattar allas tålamod under den här olyckliga tiden.

Det nya lanseringsdatumet är den 16 september. GTA 5 Redux kommer bland annat föra med sig massor av grafiska förbättringar, ett omarbetat wanted-system, nya fordon, ny fordonsfysik, nya ragdolleffekter, utökade beteendemönster för npc:er och mer realistiska skjutvapen. Imponerande grejer!

GTA 5 REDUX HAS BEEN HACKED!!

Last week my computer and home network was hacked. Parts of the project were lost, but much still remains. REDUX NEEDS YOUR SUPPORT! A NEW RELEASE DATE WILL BE REVEALED TOMORROW! http://www.Gta5Redux.com/ (mobile friendly) BRAND NEW WEBSITE! CHECK IT OUT AND REGISTER TO STAY UP TO DATE ON EVERYTHING REDUX!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts