Gratis dlc åt Marvel Ultimate Alliance

Gratis dlc åt Marvel Ultimate Alliance

tobey-maguiretobeyI helgen skrev vi några ilskna rader om Marvels och Activisions genomusla pc-portningar av Marvel Ultimate Alliance och dess uppföljare. Redan då utlovades omfattande patchar, men nu har Activision utannonserat att det första spelet även kommer förses med gratis dlc de kommande veckorna.

– Både bundle- och stand alone-versionerna av Marvel Ultimate Alliance 2 innehåller allt ursprungligt dlc. Vi jobbar fortfarande på att göra dlc:t för det första spelet tillgängligt under de kommande veckorna, som en en del av en gratis uppdatering för alla som köpt spelet, antingen som en del av en bundle eller enskilt.

– Vi fokuserar också på att identifiera och åtgärda de problem som uppstått, och vi tackar er alla för ert fortsatta tålamod medan vi fixar problemen.

De utlovade åtgärderna inkluderar ett förbättrat stöd för Xbox 360- och Xbox One-handkontroller, uppdaterat användargränssnitt och en stabilare onlineupplevelse tillsammans med generella ljudförbättringar. De notoriskt höga prislapparna verkar dock inte åtgärdas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts