Gör No Man’s Sky till en större upplevelse

Gör No Man’s Sky till en större upplevelse

Tycker du att växt- och djurlivet på planeterna du utforskar i No Man’s Sky är för futtiga? Nu finns ett par moddar som gör vissa saker lite större. Många minns förhandsfilmerna med stora dinosaurieliknande djur som klampade omkring, men i själva spelet har djurlivet i regel haft en mer blygsam storlek. Nu kan du alltså ändra på det. Moddarna Bigthings och Bigger Creatures sätter nämligen ett förstoringsglas över universum och låter dig uppleva enorma växter och djur.

Det är bara att testa för den som känner sig sugen. Varning dock för risk för framedrops. Kotaku har gjort en liten film om det hela, för den som vill se hur det ser ut.

No Man’s Sky Mods Make Everything Huge

A pair of mods make trees, plants, rocks, and creatures in No Man’s Sky Jurassic-Park-sized. Watch me explore a few planets with them installed. Read more: http://kotaku.com/no-mans-sky-mods-make-everything-huge-1785824246 For more videos, news, previews and reviews, go to http://kotaku.com

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts