Ghandi leder Indien i Civilization VI

Ghandi leder Indien i Civilization VI

civlyxUnder sommaren har 2K Games och Firaxis presenterat de spelbara civilisationerna i Civilization VI, en i taget.

Vi har tidigare bekantat oss med drottning Viktorias Storbritannien, Teddy Roosevelts USA, Kleopatras Egypten, Hōjō Tokimunes Japan, Catherine de Medicis Frankrike, Filip II:s Spanien, Peter II:s Brasilien, drottning Tomyris Skytien och Fredrik I Barbarossas Tyskland (de tre sistnämnda täckte vi i samma nyhet). Nu har vi fått en ny film som presenterar Mahatma Ghandi som ledare för Indien.

Ghandi är en världshistoriens största fredsälskare och behöver knappast någon närmare introduktion. Han är väldigt respekterad av alla, och om andra länder förklarar krig mot honom kommer deras invånare bli mindre lyckliga som direkt resultat.

Men om det krisar kan även Indien dra ut krig med bepansrade stridselefanter, som sänker fientliga enheters styrka om de kommer för nära. Ghandi var också väldigt frispråkig när det kom till religion, så Indiens position som ett religiöst nav kan göra nationen oerhört mäktig i Civilization VI.

Spelet kommer innehålla 18 civilisationer totalt och vi vet att aztekerna kommer ledas av Moctezuma II, och vara exklusiv de första 90 dagarna efter lanseringen för alla som förhandsköper spelet eller inhandlar den lyxiga jubileumsutgåvan (till höger) som kommer tryckas i begränsad upplaga. Civilization VI släpps den 21 oktober.

CIVILIZATION VI – FIRST LOOK: INDIA

Get a first look at the Indian civilization and its leader, Gandhi. SUBSCRIBE for First Looks at other civilizations, leaders, features and tips from the developers of Civilization VI: http://2kgam.es/CivilizationYT Take one more turn with Civilization VI. Coming to PC on October 21, 2016.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts