Fotbollsstjärna vill bli världsmästare i Fifa

Fotbollsstjärna vill bli världsmästare i Fifa

De flesta riktigt bra Fifa-spelare har nog någon gång dagdrömt om att bli lika bra på fotboll i verkligheten också. Riktigt bra fotbollsspelare som drömmer om att bli riktigt bra på Fifa är förmodligen betydligt mer ovanligt, men efter att Wendell Lira blivit tvungen att lägga ner sin karriär på grund av skador har han beslutat sig för att bli världsbäst på just Fifa.

Den 27-årige brasilianaren – som vann Fifas Puskas Award 2015 för årets snyggaste mål, kolla in klippet nedan – kommer att lansera en Youtube-kanal där man får följa hans resa mot det nya målet. Vi önskar honom lycka till, och det är förmodligen enbart positivt för esportscenen att kunna sola sig i hans stjärnglans.

Fifa 17 släpps den 27 september, och vi antar att datumet redan är inringat i Liras kalender med den fetaste tuschpennan han kunde hitta.

WINNER – FIFA Puskas Award 2015: Wendell Lira Goal

Twisting and turning through the air, Lira managed this nimble half-bicycle kick on his way to ground for Goianesia in Brazil’s Goiano.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts