Förvandla dig i Prey – ny trailer från Quakecon

Förvandla dig i Prey – ny trailer från Quakecon

Under E3 presenterade Bethesda sin nya vision av Prey, långt ifrån den bild vi tidigare haft av originalet och den nedlagda uppföljaren – band som man tidigare i veckan bekräftade hade kapats.

Arkanes nya Prey blir annorlunda, men det behöver ju innebära att det blir sämre. Den nya trailern från Quakecon är poetisk, otäck och får mig att vilja se mer. Att vara ensam och övergiven på en rymdstation är alltid lockande … eller ja, ensam om man inte räknar med aliensällskapet. Det är svårt att bortse från.

Historien äger rum på Talos One, en rymdstation där tester utförts på människor, vilket öppnar upp för udda spelmekaniker. I en demonstration, som bara visades för besökarna på Quakecon, förvandlade protagonisten Morgan sig till en mugg och rullade sedan genom ett litet hål för att ta sig ut ur ett låst rum. Andra bisarra ting inkluderar förmågan att flyga som ett litet objekt och ett vapen som täcker fienden i kåda och förstelnar den.

Prey släpps någon gång under 2017 och vi ser all anledning till att ha förväntningar.

Prey – Official Gameplay Trailer

Prey is a first-person sci-fi action game from Arkane Studios, the award-winning creators of the 2012 ‘Game of the Year’, Dishonored. Known for their creative gameplay, distinctive worlds and immersive stories, Arkane reimagines this franchise from the ground up, with an added psychological twist.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts