Förvandla dig själv till kaffemugg i Prey

Förvandla dig själv till kaffemugg i Prey

Om det är något jag avskyr med spel idag så är det att de nästan aldrig låter mig spela som en kaffemugg.

Tack och lov kommer Arkanes inte-reboot av Prey i alla fall inte att göra mig besviken på den punkten. I den här videon som visades upp på Gamescom ser vi klart och tydligt att huvudkaraktären har möjligheten att förvandla sig till en helt vanlig mugg för att kunna rulla in till ett intilliggande rum. Vidare kommentarer tycks överflödiga.

Prey – Gamescom 2016 Gameplay Teaser Video

What awaits you aboard Talos I? See the newest gameplay teaser for Prey, revealed at QuakeCon 2016. Read the full details on Bethesda.net in our article here: http://ow.ly/S38K303oLS9 You are Morgan Yu, the subject of morally dubious experiments designed to improve the human race.

Utöver all mugg-action visar trailern också mer av de krafter som spelets huvudperson kan utnyttja, som i en sekvens där spelaren fryser ett antal headcrab-liknande fiender för att sedan förinta samtliga i en ring av eld. Hjulet med förmågor av vagt övernaturlig karaktär påminner mer än lite om Arkanes egna Dishonored-serie, och som ett fan av den serien blir jag väldigt exalterad.

Vilka andra hushållsföremål ser ni fram emot att spela som när Prey släpps nästa år?

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts