“Första” trailern från Sniper Ghost Warrior 3

“Första” trailern från Sniper Ghost Warrior 3

CI Games menar att de i och med den här trailern “avslöjar Sniper Ghost Warrior 3“. Det är dock en sanning med modifikation. Redan i december 2014 avslöjades spelet och i september året därpå fick se smakprov på snajpande i slow-mo-style. Men okej då; vill CI Games kalla det för “reveal”-trailern ska inte vi hindra dem. Det var trots allt ett tag sedan vi fick veta och se något nytt.

Sniper Ghost Warrior 3 är uppföljare till två tämligen mediokra titlar, och iklär dig rollen som en amerikansk krypskytt på uppdrag i Georgien. Det ska vara en “berättelse om brödraskap, tro och svek i ett land dränkt i blodet från ett inbördeskrig”, men vi hoppas mest på att det är ett bra spel.

Emellertid är trailern också dränkt i action, närstrider och sådant vi inte direkt förknippar med snajpandets ädla och lågmälda konst. Det återstår att se vad det blir när spelet släpps i januari nästa år.

Sniper Ghost Warrior 3 official reveal trailer

SINPER GHOST WARRIOR 3 Go behind enemy lines with the ultimate modern military shooter. Play as an American sniper dropped in Georgia, near Russian border. Choose your own path to accomplish your missions across an unforgiven open world. http://sniperghostwarrior3.com/ http://cigames.com/ https://www.facebook.com/SniperGhostWarrior/

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts