Första No Man’s Sky-Patchen redan färdig

Första No Man’s Sky-Patchen redan färdig

Ingen semester för Hello Games. Trots att de sedan ett tag är färdiga med No Man’s Sky – som släpps 12 augusti efter ytterligare en liten försening – vägrar den brittiska studion slå av på takten. De har redan blivit klara med den första patchen som Hellos Sean Murray stolt tweetade om.

– 5 på morgonen hos Hello Games. Vi avslutar en månads på vår första uppdatering. Många nya inslag, balansering och innehåll, skriver en trött men upprymd Murray.

En spelare har redan påbörjat sitt rymdäventyr. Tidigare i veckan berättade vi att någon spenderat 11 000 för chansen att spela No Man’s Sky före alla andra, då denna spelare var rädd för att upplevelsen skulle spoilas. Han videoklipp försvann, men vi har knappast lidit brist på filmer från No Man’s Sky. Här och här ser du exempel från byteshandeln respektive överlevnaden.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts