Fler fiender i Xcom 2 från The Long War-moddarna

Fler fiender i Xcom 2 från The Long War-moddarna

Den älskade modden The Long War gav Firaxis utmärkta Xcom ännu mer liv. Nu är moddarna tillbaka för att lägga till lite mer utomjordiskt liv även i uppföljaren. Den som inte tyckte att oddsen var tillräckligt hårda kan nu kämpa mot bland annat viper-krypskyttar, adventsoldater med nya vapen och större, elakare versioner av det redan så fruktade chryssalid-monstret – inklusive en skräckinjagande hive-drottning.

Om det här låter lockande så är det bara att surfa in och ladda ner Long War Alien Pack på Steam Workshop. Moddarna arbetar för övrigt även på sitt eget strategispel, Terra Invicta, men det får vi nog anledning att återkomma till senare.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts