Final Fantasy XV inspirerade en man till underverk

Final Fantasy XV inspirerade en man till underverk

Det är långt ifrån säkert att vi någonsin får se Final Fantasy XV på pc, men kanske kan Lost Soul Aside blir vår frälsare? Om det nu släpps till pc, vill säga. Eller ens släpps. Den koreanske kreatören Yang Bing har ännu inte sagt vilka format han ämnar släppa sitt spel till, men vi hoppas verkligen en dag att få ta del av det här storslagna verket, som obegripligt nog gjorts av en enda människa.

För två år sedan såg Yang Bing en trailer från just Final Fantasy XV vilken förtrollade honom. Två år senare ser vi hur långt han har kommit i hans egen trailer undertill. Av Bings tweet att döma ska vi dock räkna med att designen med tiden förändras till något mer eget.

– Jag måste säga att jag kommer ändra designen i framtiden, få det att se mer unikt ut. Final Fantasy XV lärde mig att gå och jag måste gå min egen väg.

Uppståndelsen i spelvärlden har tagit Bing med storm under de senaste dagarna och tyvärr är det inte säkert att han någonsin lyckas färdigställa Lost Soul Aside, och om han gör det kanske det inte blir förrän om “tio år eller mer”. I ett längre meddelande (via DualShockers) lovar att han hålla oss uppdaterade om processen, men nu vill Bing ta en välförtjänt paus.

Hello everyone, thanks a lot for supporting me so much, I’m really glad to see that people like it.

I have been working on it in full time for two years, and feed myself by doing freelance things, and actually my plan was to release the trailer as the end of full-time development and to find a full time job, then continue it in part-time with a really slow speed, maybe ten years or more.

My plan should disappoint you but by that way it can be less stressful, It’s kind of selfish, but just as Kazer said in the end scene, it’s just for saving myself. I really haven’t expected that there wopuld be so many people liking it, which makes me hesitate to do as I planned. Actually, it’s a bit stressful right now.

This may disappoint you, but I can’t tell a lie that the game will come out in another 2 years.

Maybe there will be some opportunity in the future, allowing me to finish it within a team or in full-time. But right now I’m tired and want to rest. Sorry for disappointing you guys, and thank you again for the encouragement.

There will be updates though. Thank you again.

Lost Soul Aside – TrailerHD

An indie game I created using UE4. More information on: https://forums.unrealengine.com/showthread.php?118030-Lost-Soul-Aside-a-fantasy-action-game Music : Tybercore – Empire,Raise The Dead,Vision,Discovery https://tybercore.bandcamp.com/music Follow the game development on : Facebook : https://www.facebook.com/yagnbing Facebook Offical page:https://www.facebook.com/lostsoulaside/ Twitter : https://twitter.com/yagnbing

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts