Få pengarna tillbaka på No Man’s Sky – även om du spelat mer än två timmar

Få pengarna tillbaka på No Man’s Sky – även om du spelat mer än två timmar

Steams återbetalningspolicy säger: generellt inga pengar tillbaka om du spelat i mer än två timmar och ägt spelet i mer än två veckor. För No Man’s Sky (recension) tycks dock inte de vanliga reglerna gälla. Åtminstone om vi ska tro spelare på reddit. Enligt trådstartaren hade han spelat i mer än åtta timmar, men fick ändå pengarna tillbaka. Fler andra håller med – medan andra fått ansöka flera gånger då de först fått avslag.

Steam har samtidigt uppdaterat butikssidan för No Man’s Sky där man slår fast:

“The standard Steam refund policy applies to No Man’s Sky. There are no special exemptions available. Click here for more detail on the Steam refund policy.”

Att Steam på egen hand tog krafttag mot en skakig release och svikna löften tycks alltså inte stämma, enligt detta uttalande. Men varför väljer man då att ge pengarna tillbaka i sådan hög grad?

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts