Europa Universalis IV får ny expansion

Europa Universalis IV får ny expansion

För lite över tre år sedan släpptes Paradox 4X-mastodont Europa Universalis IV. Där de flesta andra studior skulle ha utannonserat en uppföljare vid det här laget har svenskarna istället valt att fortsätta bygga ut det befintliga spelet med expansioner. Rights of Man är den senaste i ordningen.

– Den här expansionen till Paradox bästsäljande historiska strategispel introducerar en rad små förändringar som tillsammans skapar en djupare och mer dynamisk upplevelse, skriver studion på deras hemsida. Nära toppen av listan över förändringar är Great Power-mekaniken som innebär att de mest utvecklade nationerna har tillgång till nya diplomatiska valmöjligheter för att terrorisera eller locka svagare grannar. Håll igång utvecklingen eller förlora de krafter du betalat ett högt pris för.

Andra nyheter inkluderar nya mål för koptiska eller fetischistiska religioner, större kontroll över integrationen av nya kulturer i ditt imperium och Leader Traits som gör stridserfarna befälhavare mer kraftfulla. Rights of Man kommer åtföljas av en gratis uppdatering för alla, och den kommer inkludera en omfattande omarbetning av teknologisystemet. Expansionen har tills vidare inget releasedatum.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts