ESRB avslöjar nya detaljer om Resident Evil 7

ESRB avslöjar nya detaljer om Resident Evil 7

Missa inte den nervkittlande Gamescomtrailern.
Obs! Missa inte den nervkittlande Gamescomtrailern.

ESRB är den amerikanska motsvarigheten till PEGI, och inte sällan en källa till nyheter om kommande titlar. För några dagar sedan avslöjade organisationen nya detaljer om såväl story som strider för Resident Evil 7, info som sedermera plockats ner men som var korrekt, vilket ESRB bekräftat för spelsajten Polygon.

I huvudrollen finner vi Ethan, som utforskar ett herrelöst (men garanterat ickee monsterfritt) gods i jakten på sin försvunna hustru. Om du var uppmärksam märkte du i Gamescom-trailern att en kvinna sade det namnet. Vidare kan du rusta dig med pistoler, hagelbrakare, eldkastare, explosiva tillhyggen och motorsågar för att dräpa “muterade varelser”. Gematsu har bevarat ESRB:s text för eftervärlden:

This is a survival-horror game in which players assume the role of Ethan, a man searching for his missing wife in a derelict mansion. From a first-person perspective, players explore the environment and use pistols, shotguns, flamethrowers, explosives and chainsaws to kill mutant creatures. Combat is accompanied by realistic gunfire, screams of pain, and exaggerated blood-splatter effects. As players progress through the story, cutscenes can depict instances of gore and intense acts of violence: a character’s arm dismembered by a chainsaw; a man’s leg taken off at the knee with a shovel; a character impaled through the face with a shovel. Some areas also depict mutilated corpses with exposed organs/viscera. The words “f**k” and “sh*t” are heard in the dialogue.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts