En titt på arkitekturen i Manifold Garden

En titt på arkitekturen i Manifold Garden

Manifold Garden är ett pusselspel som säkert gått under radarn för många (räcker upp en hand!). Spelet är ett enmannaprojekt av Chicago-bon William Chyr, en konstnär och spelutvecklare som tidigare ställt ut sitt arbete hos en rad kända institutioner som Lawrence Arts Center, Telus Spark och High Concept Laboratories. Det syns att han sitter på en hel del artistisk talang, för Manifold Gardens estetik är något i hästväg med matta färger och skarpa konturer

Manifold Garden var tidigare känt som Relativity, och är ett pusselspel med utforskningselement som utspelas i ett Escher-doftande universum med annorlunda fysiska lagar (ja, Escher ligger bakom den där målningen med trappor som går kors och tvärs som du säkert sett tusen gånger). Med hjälp av en gravitationsbaserad mekanik förvandlar spelaren väggar till golv och använder de påföljande nya perspektiven för att ta sig vidare.

Manifold Garden kommer släppas någon gång i höst. Här är en trailer och en knippe skärmbilder.

Manifold Garden – Architecture Teaser No. 1

Rediscover gravity and explore an Escher-esque world of impossible architecture. Witness infinity in first-person, and master its rules to solve physics-defying puzzles. Cultivate a garden to open new paths forward, where an eternal expanse awaits. http://store.steampowered.com//app/473950 http://manifold.garden

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts