En närmare titt på Cassandra i Mafia III

En närmare titt på Cassandra i Mafia III

cassandraMafia III utspelas i den fiktiva amerikanska staden New Bordeux under sent 60-tal, och den föräldralöse huvudrollen Lincoln Clay är av blandad etnicitet. Efter att den svarta maffian blivit utplånad av den italienska börjar Lincoln smida planer att hämnas, och till sin hjälp har han Mafia II-kändisen Vito Scaletta och de nya bekantskaperna Thomas Burke och Cassandra.

Idag tar vi en närmare titt på Cassandra. Hennes smeknamn är “Voodoo Queen” och hon är ledare för det haitianska brottssyndikatet. Tidigare kontrollerades stadsdelen Hollow av den svarta maffian, men nu vill Cassandra ta tillbaka kontrollen från gangsterbossen Sal Marcanos hejdukar. Lincoln och Cassandra litar inte särskilt mycket på varandra, men de förs samman tack vare gemensamma fiender.

– Lincoln är bekymrad över att Cassandra ska förråda honom vid varje given tidpunkt, och hon tvivlar i sin tur på att Lincoln har Hollow-invånarnas bästa i åtanke medan han krigar med Marcano-familjen, säger Charles Webb, senior writer.

– Cassandra har insett att hon aldrig kan återta Hollow om hon inte hjälper Lincoln, fortsätter Bill Harms, lead writer. Dessutom lockar möjligheten att ta över andra sektioner av staden, och kanske Lincoln ger henne kontrollen om hon samarbetar.

Mafia III släpps den 7 oktober. Här är den nya trailern.

Mafia III Inside Look – Cassandra EN PEGI

Hit the ‘Subscribe’ button to stay up to date on the latest videos! Follow us on Twitter: https://twitter.com/2K_UK ‘Like’ us on Facebook! https://www.facebook.com/2kgames

 

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts