En Assassin’s Creed-samling verkar vara på gång

En Assassin’s Creed-samling verkar vara på gång

ezioDet här är inte den första gången en speltitel läckt via åldersklassificering och långt ifrån den sista. Vi vet av erfarenhet att läckorna allt som oftast stämmer, och de av er som känt en gnagande oro över att inte få spela ett nytt Assassin’s Creed i år kan dra en lättnadens suck. Eller ja, nytt och nytt, titeln som står att finna hos Korean Game Rating Board lyder Assassin’s Creed: Ezio Collection.

Vänner av ordning och slutledningsförmåga kan omedelbart konstatera att det rör sig om en samling som rimligtvis borde innehålla spelen Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood och Assassin’s Creed: Revelations, då de alla hade den charmante italienaren Ezio Auditore i huvudrollen. Själv älskade jag både tvåan och Brotherhood när det begav sig, men tyckte att Revelations kändes ganska tröttkört.

De listade formaten är enbart Playstation 4 och Xbox One, men jag skulle kunna satsa en rund liten slant och en näve grus på att samlingen även släpps till pc. Vill du återvända till Venedig, Rom och Istanbul i Ezios svettiga paltor?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts