Elder Scrolls VI kommer inte visas upp på länge

Elder Scrolls VI kommer inte visas upp på länge

Fem år har gått sedan The Elder Scrolls V: Skyrim släpptes. Fem år är lång tid. Ett barn som föddes samma dag som Skryim lanserades är idag gammalt nog att själv spela Skyrim och förmodligen göra det bättre än du, med dina ringrostiga reflexer som ruttnat med åren.

Trots att ingen av oss blir en dag yngre har Bethesda inte precis någon brådska med att följa upp med sjätte delen i Elder Scrolls-serien. Till brittiska PC Gamer säger företagets vice vd Pete Hines att även om de arbetar med Elder Scrolls VI kommer de inte att annonsera några detaljer eller visa upp något av spelet förrän det är redo att släppas.

– Allt vi gör från ett marknadsföringsperspektiv kommer alltid att påverka för utvecklarna. Om det så handlar om att spela in en video eller sätta ihop en demo så tar det oss ifrån att arbeta med spelet.

Hines jämför istället med hur de överraskade världen med att presentera Fallout 4 bara några månader innan det släpptes. För att ytterligare krossa våra hjärtan avslutar han med att påpeka:

– [Elder Scrolls VI] är inte vårt nästa spel och det är inte heller vårt nästnästa spel.

Tills dess får vi väl hålla till godo med Skywind istället.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts