Don’t Starve-teamets nya leker med elden

Don’t Starve-teamets nya leker med elden

Mark of the NinjaDon’t Starve och Invisible, Inc. Klei Entertainment har inte bara gett oss några av senare års mest underhållande titlar. Med plattformsstealth, turordningsstrategi och roguelike har de också visat stor mångsidighet på kort tid. Att deras första 3d-spel ser oerhört lovande ut var således ingen högoddsare.

Hot Lava är liksom Mirror’s Edge ett plattformsspektakel i förstaperson (vilket det finns alldeles för få av) som tar barndomsleken inte-nudda-golv till nästa nivå, där golvet i det här fallet är lava – vare sig du skuttar genom vardagsrum eller mardrömsvärldar. Orden “Den som nuddar marken är död” ska numer tolkas bokstavligt.

I ett pressutskick säger Klei att spelet kräver både “fingerfärdighet och påhittighet”. Vi ser inga skäl till att säga emot. Läs och se mer på sajten och Steamsidan.

Hot Lava Gameplay Trailer

Uploaded by Klei Entertainment on 2016-08-25.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts