Detta ingår i säsongskortet till Battlefield 1

Detta ingår i säsongskortet till Battlefield 1

Tidigare i sommar fick vi reda på att fransmännen inte kommer vara spelbara när Battlefield 1 lanseras i höst. Detta är väldigt märkligt med tanke på hur kriget egentligen såg ut, men låt gå, det är trots allt en onlineskjutare det handlar om. Vid lanseringen kommer Battlefield 1 bjuda på Storbritannien, Tyskland, USA, Österrike-Ungern, Italien och det Osmanska riket som spelbara nationer.

Nu har Electronic Arts berättat vad man får om man betalar för spelets säsongskort, och att Frankrike kommer debutera i mars nästa år med den första expansionen kallad They Shall Not Pass. Även de lika frånvarande ryssarna kommer få en egen expansion under årets lopp.

Alla säsongskortsägare kommer få tillgång till nytt innehåll två veckor tidigare än alla andra. Detta inkluderar nya operationer, elitklasser, nya fordon, 16 nya onlinekartor, 20 nya vapen, 14 unika dödsbrickor och 14 battlepacks innehållande exklusiva vapenskins. Ett battlepack släpps varje månad med start i november. Hela kalaset går loss på 50 euro, så om man vill ha den kompletta Battlefield 1-upplevelsen får man räkna med att betala en hel del.

Battlefield 1 släpps den 21 oktober.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts