Det officiella Dota 2-forumet har blivit hackat

Det officiella Dota 2-forumet har blivit hackat

Leaked Source, en webbsida på internet som påstår sig veta en hel del om läckor, har berättat att det officiella forumet för Valves massivt populära moba Dota 2 har blivit hackat för exakt en månad sedan, den 10 juli. Läckan består av 1 923 972 dataposter, och inkluderar e-post, ip-adresser, användarnamn, användar-id och ett lösenord.

Om du känner på dig att du är en av de drabbade kan du försöka söka upp dig själv här, men om du är registrerad på det officiella Dota 2-forumet rekommenderar vi att du byter ut ditt lösenord snarast. Lösenorden lagrades med MD5, ett system som anses vara vida utdaterat, och Leaked Source lyckades konvertera hela 80 procent av dem till ren text.

Sidan listade också vilka e-post-domäner som drabbats hårdast, och föga förvånande ligger Gmail i topp med en knapp majoritet på 1 086 139 drabbade konton.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts