Den olympiska andan kommer till Overwatch

Den olympiska andan kommer till Overwatch

På fredag natt invigs OS i Rio och i samma veva inleder jag två veckors semester. Nej, det är ingen slump.

Även Blizzard har drabbats av olympisk feber och släppt en överraskningsuppdatering till multimiljonsuccén Overwatch. Alla lootboxar du tjänar på att levla mellan 2 och 23 augusti kommer att byta form till Summer Games-boxar och inkluderar en rad nya skins du kan kika på här. De kan också köpas för riktiga pengar, om man hellre vill göra det, vilket man nog inte vill.

Kanske ännu roligare är att Overwatch berikats med ett nytt spelläge: Lúcioball. Det är ett bollspel där tre spelare ställs mot tre andra under fyra minuter och är, enligt Blizzard, en futurisk tolkning av fotboll. (Vi tänker ärligt talat mest på Rocket League.) Passande nog spelas Lúcioball i ett stadion i hjärtat av Rio de Janeiro. Dock listas nyheten som en “weekly brawl”, vilket indikerar att andra olympiska sporter kan komma, men också att spelläget inte är permanent. Den som lever (OS-drömmen) får se.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts