Den första Hitman-säsongen får fysisk utgåva

Den första Hitman-säsongen får fysisk utgåva

Tidigare i år inledde Io Interactive Agent 47:s episodiska återkomst, kort och gott kallad Hitman. Han har mördat människor i Paris, Marrakesh, Sapienza och Thailand, och ännu väntar både USA och Japan innan semestern tar vid. Nu har Square Enix utannonserat att hela den första säsongen kommer släppas i en fysisk steelbook-utgåva den 31 januari med en prislapp på 60 euro.

Utöver huvuduppdragen ger Hitman: The Complete First Season tillgång till de redan släppta bonuskontrakten The Icon och A House Built on Sand, samt det kommande Landslide (som tidigare enbart varit en del av Full Experience-utgåvan). Samlingen inkluderar också spelets soundtrack, en “making of”-dokumentär och dlc:t Requiem Blood Money Pack, som innehåller den vita Blood Money-kostymen, en vit gummianka och en kromad ICA-pistol. Alla Escalation-kontrakt kommer också ingå, och Io Interactive kommer fortsätta släppa nya Elusive Target-kontrakt bortom den 31 januari.

Allting tyder på att Hitman får fler säsonger i framtiden, men för de som inte provat ännu men fortfarande är sugna framstår Hitman: The Complete First Season som ett rätt attraktivt erbjudande (speciellt för mig, då jag är en sucker för specialutgåvor).

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts