Dear Esther-remastern gratis för originalägare

Dear Esther-remastern gratis för originalägare

Dear Esther får en remaster till den nuvarande konsolgenerationen, vilket också pc-spelarna drar fördel av. Så kallade Landmark Edition släpps till konsolerna den 20 september. Emellertid är det något oklart när vi får vara med och leka. “Om några få månader”, är The Chinese Rooms kryptiska svar.

Dear Esther: Landmark Edition är samma spökvandring som tog många med storm 2012 (även om modden släpptes fyra år tidigare), men i en uppiffad Unity 5-form, med remastrat ljud, nytt utvecklarsnack och fler inställningar och annat, däribland större undertexter, achievements och så vidare.

Om du ännu inte gett Dear Esther en chans är det snart hög tid att göra det.

Dear Esther: Landmark Edition Teaser

Release date announcement for the console version of Dear Esther. Coming to PlayStation 4 and Xbox One on 20 September 2016!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts