De helande örterna är tillbaka i Resident Evil 7

De helande örterna är tillbaka i Resident Evil 7

re7herbsNär Silent Hill-teasern P.T. släpptes till Playstation 4 i augusti 2014 brann internet lite mer än vanligt.

Det var mystiskt och fascinerande, och att ta sig till slutet och mötas av Norman Reedus var ingen dans på rosor. Capcoms kommande Resident Evil 7 inspireras en hel del av P.T., inte minst när det kommer till marknadsföringen. Det är fortfarande oklart vad fingret fyller för funktion, men Capcom fortsätter ge oss nya mysterier.

Bilden till höger har dykt upp i Capcoms nyhetsbrev, och visar att de klassiska gröna helande örterna gör comeback tillsammans med lite mer konventionella mediciner. Men framför de helande föremålen ligger även ett mynt, och bilden frågar sig stilla “vad gör det här myntet här?”.

Den mest uppenbara slutsatsen är givetvis att spelet kommer innehålla någon form av valuta, och om det finns valuta är den helfestlige köpmannen från Resident Evil 4 aldrig långt borta, en älskad karaktär som nog skulle tas emot med öppna armar om han skulle återvända till serien.

Vad tror du myntet symboliserar? Är det månne av choklad och ätbart?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts