Dark Souls III får nytt kapitel i oktober

Dark Souls III får nytt kapitel i oktober

Den 25 oktober byggs Dark Souls III (recension) ut med Ashes of Ariandel, detta enligt en tweet från officiella Playstationkontot samt en trailer. Men … bägge är dock bortplockade från nätet, vilket tyder på att någon varit lite för snabb på avtryckarfingret. Oops.

Enligt den japanska bloggen Hachima (via Polygon) kommer veckans upplaga av Famitsu inkludera bilder från denna, den första av två planerade expansioner, föreställandes förmågor  hämtade från naturens olika element, så som ett eldigt svärd, iskrafter och en ljusfylld bumerang.

Enligt samma källa ska Playstationspelare som förbokar få ett snörikt tema till sin konsol, vilket tyder på att det nya äventyret tar oss till kyliga vidder. Det återstår att se hur mycket av detta som stämmer. Vi räknar kallt med att Ashes of Ariandel mycket snart avslöjas. (Igen, alltså.)

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts