Dagens mest sevärda trailer

Dagens mest sevärda trailer

LICHTSPEER (3)Innan du läser mer av den här nyheten vill jag faktiskt att du bläddrar ner och kollar den inbäddade trailern. Seså, gå bara, jag väntar här tills du är klar.

Ju mindre man vet om Lichtspeer på förhand desto bättre, men jag är osäker på om jag förstår särskilt mycket mer nu under dessa skälvande minuter efter genomtittningen än jag gjorde innan. Tur att åtminstone utvecklarna verkar förstå vad det handlar om.

Lichtspeer utvecklas av Lichthund och är en en arkaddoftande ljusspjutssimulator som utspelas i den antika germanska framtiden. Eller ja, så står det på Steam i alla fall, och spelaren tar kontrollen över gudarnas kämpe och måste dräpa pingvinvikingar, wurstzombier, hipsterjättar, hipsterisjättar, valrossar och skatervalrossar.

Nu när jag återhämtat mig lite grann infinner sig dock en viss skepticism, spel som är medvetet ostiga kan ibland falla på näsan, i stil med Trials of the Blood Dragon som jag recenserade tidigare i sommar. Men ändå, jag kan inte låta bli att le åt Lichtspeer, och redan i september kommer vi få reda på om det färdiga spelet lever upp till det högtflygande konceptet. Under tiden kollar vi in ett gäng heta skärmskott tillsammans med ovan nämnda trailer.

Lichtspeer – Reveal Trailer (PC/PS4/PS Vita)

Wishlist it here: http://store.steampowered.com/app/434740 Lichtspeer, an action arcade lightspear-throwing simulator based in ancient Germanic future, is coming to PC, PlayStation 4 and PlayStation Vita this September. In a land filled with Penguin Vikings, Wurst Zombies, and Hipster Ice Giants, survival is an art.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts